RETELISTICA

Data Cabling

Cablarea datelor este una dintre cele mai importante componente ale oricărei configurații IT și a zonei care poate face sau întrerupe o rețea. De asemenea, este de cele mai multe ori cea mai dificilă parte a unei configurații de IT să se schimbe în cazul în care o organizație își depășește cablajul sau cablul ar trebui să se dovedească impropriu scopului. Proiectele de cablare a datelor trebuie, prin urmare, să fie planificate și puse în aplicare cu atenție, nu numai pentru a obține succes, ci și pentru a asigura flexibilitate pentru creșterea viitoare. Aici puteți beneficia de competențele și expertiza PcTelNet.

Structura

Datele cablate structurate sunt sistemul de cablare utilizat pentru transmiterea informațiilor de date, video și voce de la birou la birou sau în interiorul unei clădiri. Este esențială din următoarele motive:

PcTelNet oferă soluții profesionale de cablare a datelor structurate care utilizează materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura longevitatea. Personalul nostru este instruit pe deplin în toate aspectele legate de cablare. Sunt, de asemenea, calificați să finalizeze lucrările la niveluri înalte folosind echipamente precum lifturi pentru foarfece și dispozitive de ridicare a cireșelor. Cablarea noastră de date structurate este concepută pentru a oferi organizației cea mai bună conectivitate și funcționalitate, atât acum cât și în viitor. Și, deși nu am avut niciodată motive să o folosim, oferim cablajul nostru cu o garanție de 5 ani pentru lucrări (cu condiția utilizării corecte și a condițiilor).

Fibra Optica

Cablarea cu fibră optică permite transferul de date în apropierea vitezei luminii. Este adesea folosit pentru transferul pe distanțe mai mari, cum ar fi între clădiri. Instalarea cablului cu fibră optică este o sarcină foarte specializată. Împreună cu partenerii noștri, PcTelNet poate realiza lucrări de cablare a fibrelor ca parte a unor proiecte de cabluri structurate mai mari.

Managment De Proiect

Când vine vorba de proiectul de cablare, PcTelNet vă poate ghida în fiecare etapă a procesului. De la întâlnirea de pe site pentru un sondaj de site-uri fără costuri, până la proiectarea celei mai bune soluții pentru nevoile dvs., putem realiza proiectul de cablare a datelor în intervalul și bugetul dvs. PcTelNet oferă, de asemenea, o suită completă de alte servicii IT, de la relocarea birourilor la instalarea serverului, ceea ce înseamnă că vă puteți baza pe noi pentru a obține cele mai bune rezultate din rețeaua IT după instalarea cablului. Pentru a discuta despre cerințele de cablare, vă rugăm să luați legătura.