DESPRE NOI

PC Tel Net este o comanie cu capital 100% romanesc, a fost înfiinţată la începutul anului 2004 şi avea ca principal obiect de activitate serviciile si vanzarea de echipamente pentru telecomunicaţii, centrale telefonice.

Am crescut incet dar sigur. La scurt timp de la lansarea pe piaţa telecomunicaţiilor, urmând noile tendinţe din sfera comunicaţiilor, ne-am indreptat atentia catre domeniul IT.

Ne-am perfecţionat de-a lungul timpului şi suntem în permanenţă conctaţi cu noutăţile tehnicii şi tehnologiile de ultimă generaţie.

Am încheiat parteneriate solide prin serviciile de calitate oferite clienţilor noştrii din domenii diferite, real estate, clinici medicale si stomatologice, firme de contabilitate si HR, cabinete de avocatura, fabrici de mase plastice, industrie usoara, asfaltatori de drumuri, amenajari de birouri sau gradini, retail si sport. Încet dar sigur, prin promptitudine, încredere, profesionalism şi ambiţie am ajuns să oferim servicii complete companiilor cu care colaboram: mentenanţă IT, mentenanţă pentru centrale telefonice, mentenanţă pentru sisteme CCTV şi de alarmare, site-uri web, back-up date şi din mai 2018 oferim servicii DPO şi de implementare GDPR.

   Am ajuns la maturitate, am investit in propriul data center, in softuri si licente, in cursuri si certificari.  Rezultatele au fost excepționale, iar PC Tel Net a devenit lider printre furnizorii de outsourcing. Administram acum peste 1.000 de utilizatori finali la peste 100 de clienți. Suntem specializați în furnizarea de soluții cuprinzătoare de suport pentru organizațiile cu 5-500 de angajati, în care o abordare flexibilă, responsabilă, este de o importanță capitală. Clienții noștri beneficiază acum de niveluri de servicii remarcabile și de o abordare can-do, susținută de infrastructura la nivel inalt și procese mature de management al calității.

DE CE NE-AU ALES CLIENTI

Incredere

De 15 ani oferim siguranta clientilor nostri, oferim parteneriate de lunga durata, oferim profesionalism, oferim incredere.

24/7/365

Programul nostru de lucru este 9-18, dar putem oferi pana la 24/7/365 acolo unde este imperios necesar, magazina, farmacii, fabrici etc.

Flexibilitate

Ofertam si administram si in functie de nevoile partenerilor sau de bugetul lor, dar tineti cont, nu facem rabat de la ce promitem.