ADMINISTRARE SERVERE

Monitorizare Servere

Prin adoptarea unei abordări proactive de sprijinire a rețelelor clienților noștri și prin furnizarea de monitorizare în timp real a serverului, putem lucra pentru a preveni posibilele probleme prin:

Utilizarea software-ului de monitorizare care ne va avertiza la eventualele probleme

Consilierea cu privire la modul de a obține cele mai bune rezultate din hardware și software disponibile

Ne asiguram că patch-urile de software sunt aplicate în mod regulat

Ne asiguram că antivirusul și, dacă este necesar, software-ul anti-spyware și anti-spam sunt în vigoare și actualizate

Verificări la fața locului unde putem discuta orice interogări IT

Ne asiguram că datele și sistemele de securitate ale rețelei sunt adecvate

Serviciul nostru de monitorizare va verifica în mod proactiv dacă sistemele dvs. sunt în desfășurare. Problemele pot fi deseori rezolvate înainte de a fi conștienți de clienții noștri. Acest lucru împiedică problemele mici să se dezvolte în probleme înainte de a afecta utilizatorii, crescând astfel productivitatea, deoarece există o șansă mai mică de întrerupere a utilizatorului. Dacă suntem proactivi, ne vom asigura că maximizarea sistemului dvs. este maximă. Dacă aveți o implicare mai mare în rețeaua dvs., putem îmbunătăți performanța, minimalizând riscurile de securitate etc. O multitudine de servicii pot fi monitorizate inclusiv:

Microsoft Exchange

Terminal Services

SQL Server

Active Directory

Directory size function

CPU usage function

Disk drive function

Disk space function

File existence function

File size function

POP3 Email

Web Server

Software

Auditurile software cuprinzătoare includ: versiunea sistemului de operare (nivelul pachetului Service Pack și nivelul opțiunii rapide opționale), alte software-uri instalate, licențe, numărul versiunii, căi și descrieri, PUP (programe potențial nedorite cum ar fi MSN, software de partajare a fișierelor, ), Software antivirus (actualizări și versiuni), software anti-malware (anti-spion / anti-phishing / anti-troian).

Hardware

Auditurile hardware permit compilarea unei liste complete a activelor, detaliind: producătorul și modelul, eticheta de service sau altă identificare a producătorului Spațiu pe disc, tip procesor, carduri PCI, vârsta aproximativă a mașinii, imprimante, detalii despre hardware-ul rețelei.